نحوه مصرف: یک قاشق چای خوری (حدود 2 گرم) چای رویبوس را با یک لیوان آب که دمای آن از دمای آب جوش کمتر باشد، به مدت 10 دقیقه دم کنید. در خصوص بانوان باردار و یا شیرده بهتر است قبل از مصرف چای رویبوس، با پزشک معالج مشورت کنند.
محصولات مرتبط
رویبوس یکی از انواع چای گیاهی است که بر خلاف چای سیاه و چای سبز، کافئین ندارد. این دمنوش قرن ها در آفریقا مورد استفاده بوده و اکنون به یک نوشیدنی محبوب در سرتاسر دنیا تبدیل شده است.
اصلی ترین مزیت تغذیه ای چای رویبوس در محتوای آنتی اکسیدانی غنی آن است و منبع برخی از پلی فنول های منحصر به فرد از جمله آسپالاتین است. این ترکیبات گیاهی محافظ می توانند بدن را در برابر آسیب رادیکال های آزاد که منجر به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی و سرطان می شود، محافظت کنند.
چای رویبوس قرمز سرشار از فلوراید، منگنز و کلسیم است، این ها مواد معدنی هستند که به حفظ سلامت استخوان ها و ساخت دندان های قوی کمک می کنند. با افزایش این مواد معدنی در بدن، می توان خطر ابتلا به بیماری های مربوط به استخوان مثل آرتروز، پوکی استخوان، درد مزمن مفاصل را به صورت چشمگیری کاهش داد.
یکی دیگر از مزیتهایی که چای رویبوس نسبت به چای سیاه یا سبز دارد، کم بودن سطح تانن در چای رویبوس است. چنانچه مصرف تانن زیاد شود؛ برخی مواد مغذی همچون آهن در بدن به خوبی جذب نمیشوند. همچنین میزان اگزالیک اسید موجود در چای رویبوس نسبت به چای سیاه و چای سبز کمتر بوده و در نتیجه برای افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند، فایده بیشتری دارد و راحتتر میتوانند در طی روز آن را مصرف کنند.
در خصوص بانوان باردار و یا شیرده بهتر است قبل از مصرف چای رویبوس، با پزشک معالج مشورت کنند.
دیدگاه خود را بنویسید