ترکیبات چای کرک شامل چای سیاه به همراه شیر (یا پودر شیر غیرلبنی) و ادویههای مختلف نظیر هل، دارچین، میخک، زنجبیل و… زعفران و شکر (یا شیرین کنندههای طبیعی) می باشد. بسته به ادویه مورد استفاده و کیفیت محصول طعم چای کرک میتواند متفاوت باشد. وجود زعفران در چای کرک یکی از اصلیترین تفاوتهای این چای با چای ماسالاست. زعفران موجود در چای کرک بر ادویههای دیگر غالب است و عطر و طعمی فوق العاده به این چای بخشیده است. در تهیه چای کرک نسبت به چای ماسالا ادویه کمتری استفاده میشود.
دیدگاه خود را بنویسید