ماچا لته زنجبیل از ترکیب پودر چای سبز ماچا، کریمر غیر لبنی (بر پایه روغن نارگیل)، فومر (عامل کف دهنده)، پودر زنجبیل و استویا (عامل شیرین کننده) به دست می آید.
محصولات مرتبط
ماچا تشریفاتی:
ماچا کیفیت تشریفاتی : این کیفیت ماچا به لحاظ عطر، طعم و رنگ بهترین کیفیت ماچا در دنیاست . این درجه که تنها در ژاپن تولید میشود، محصول برگ های جوان و تازه گیاه در برداشت اول و به صورت دست چین میباشد که دارای بهترین طعم و رنگ در بین سایر درجات ست. ماچا درجه تشریفاتی دارای سبز روشن درخشان است . همچنین این درجه به خوبی پودر شده و با لمس کردن پودر، نرمی آن را کاملا متوجه میشوید.
معرفی استویا
استویا یک شیرین کننده بدون کالری است که حدود زیادی سطح انسولین و گلوکز را پایین می آورد تا احساس سیری به وجود آید
نحوه مصرف گرم:
یک قاشق غذاخوری ماچا لته زنجبیل را داخل یک فنجان بریزید، سپس 150 میلی لیتر آب داغ (حدود 80 درجه سانتی گراد) به آن اضافه کرده و هم بزنید.
نحوه مصرف سرد:
یک قاشق غذاخوری ماچا لته زنجیل را داخل یک فنجان بریزید، حدود 70 میلی لیتر آب داغ (حدود 80 درجه سانتی گراد) به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس به آن یخ اضافه کنید.
دیدگاه خود را بنویسید