ماچالته زنجبیل

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
170,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
لطفا برای مشاوره و استعلام خرید از یکی از روش‌های زیر اقدام نمایید

ماچا لته زنجبیل از ترکیب پودر چای سبز ماچا، کریمر غیر لبنی (بر پایه روغن نارگیل)، فومر (عامل کف دهنده)، پودر زنجبیل و استویا (عامل شیرین کننده) به دست می آید.

ماچا تشریفاتی:

ماچا کیفیت تشریفاتی : این کیفیت ماچا به لحاظ عطر، طعم و رنگ بهترین کیفیت ماچا در دنیاست . این درجه که تنها  در ژاپن تولید میشود، محصول برگ های جوان و تازه گیاه در برداشت اول و به صورت دست چین میباشد که دارای بهترین طعم و رنگ در بین سایر درجات ست. ماچا درجه تشریفاتی دارای سبز روشن درخشان است . همچنین این درجه به خوبی پودر شده و با لمس کردن پودر، نرمی آن را کاملا متوجه میشوید.

معرفی استویا

استویا یک شیرین کننده بدون کالری است که حدود زیادی سطح انسولین و گلوکز را پایین می آورد تا احساس سیری به وجود آید

نحوه مصرف گرم:

یک قاشق غذاخوری ماچا لته زنجبیل  را داخل یک فنجان بریزید، سپس 150 میلی لیتر آب داغ (حدود 80 درجه سانتی گراد) به آن اضافه کرده و هم بزنید.

نحوه مصرف سرد:

یک قاشق غذاخوری ماچا لته زنجیل را داخل یک فنجان بریزید، حدود 70 میلی لیتر آب داغ (حدود 80 درجه سانتی گراد) به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس به آن یخ اضافه کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
مشاوره و خرید phonenumber