کیفیت تشریفاتی ماچا از برداشت اولی که روی گیاه تازه و جوان چای صورت میگیرد تهیه میشود و همین تازگی چای در کنار منطقه کِشت و روش پیشرفته فرآوری ( آسیاب های سرامیکی پیشرفته و … ) است که باعث تفاوت در رنگ، عطر و طعم و برتری آن نسبت به سایرین میشود. چای ماچا برند برینو از نوع کیفیت تشریفاتی است و از بهترین مزارع کشور ژاپن تهیه میشود.
محصولات مرتبط
چای ماچا
- چایماچا یک نوشیدنی با رنگ سبز زمردی است که از جوانترین برگهای چای سبز (Camellia sinensis) تهیه میشود.
- برگهای چای قبل از تبدیل شدن به پودر در سایه و به دور از نور خورشید خشک میشوند.
- ماچا دارای غلظت بالایی از کافئین، تیانین و کلروفیل است که آنتی اکسیدانهای بیشتری را برای بدن فراهم میکند.
- مصرف منظم این چای به بهبود عملکرد مغز، کاهش وزن و همچنین محافظت به کبد کمک میکند.
- انواع کیفیت چای سبز ماچا: تشریفاتی، نرمال، آشپزی
ماچا تشریفاتی
- گرید تشریفاتی در حین پردازش بیشترین دقت را به جزئیات دارد تا تازه ترین، ظریف ترین طعم و صاف ترین چای ماچا به دست آید.
- این چای سرشار از انواع مواد مغذی و معدنی بسیار مهم و کمیاب میباشد که باعث خواص بینظیر آن شده است.
- پودر ماچا تشریفاتی رنگِ سبزِ روشن تر،طعم و عطر بهتر و تلخی کمتری نسبت به سایر کیفیتهای ماچا دارد.
- منظور از درجه تشریفاتی این است که به تنهایی و بدون هیچ گونه شیرین کننده یا افزودنی دیگری می توانید از این چای لذت ببرید.
1. بهبود روحیه، حافظه و تمرکز
به دلیل داشتن ترکیب تئانین و کافئین، چای ماچا به بهبود عملکرد شناختی و تمرکز بهتر کمک می کند.
2. کاهش استرس
ال تیانین موجود در ماچا باعث شل شدن ماهیچه ها، کاهش ضربان قلب و استرس میشود.
3. سلامت پوست
چای ماچا بخاطر منابع غنی آنتی اکسیدان از آسیب رادیکالهای آزاد بر پوست جلوگیری میکند. همچنین با کاهش چربی پوست مانع از ایجاد آکنه میشود.
4. کاهش فشار خون و کلسترول
طبق چندین مطالعه مواد مختلف موجود در این چای، به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند.
- حدود نصف یا سه چهارم قاشق چایی خوری ماچا را در یک کاسه قرار دهید.
- یک سوم فنجان آب داغ( دمای 70 تا 80 درجه) به آن اضافه کنید.
- با همزن الکتریکی یا ویسک بامبو به مدت یک دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا کف کند و ترکیب یک دستی ایجاد شود.
- در انتها میتوانید آب بیشتر یا هر نوع مایع دیگری مانند شیر را اضافه نمایید.
- ماچا چه طعمی دارد؟
با توجه به کیفیت ماچا می تواند طعمی تلخ تا نیمه شیرین داشته باشد البته فاکتورهایدیگر مانند دمای آب مورد استفاده و نسبت ترکیب آن با آب یا سایر مواد طعم نوشیدنی نهایی را تحت تاثیر قرار می دهد.
2.چرا بهترین چای ماچا ژاپنی است؟
زیرا تولیدکنندگان ژاپنی چندین قرن است که با استفاده روشهای سنتی به تولید چای مرغوب ماچا پرداخته اند. نگرش سنتیِ دستی که تولیدکنندگان صنعتی ماچا در ژاپن جهت تولید این نوع چای دارند،وجه تمایز عمده میان ماچا ژاپنی با کیفیت بالا و پودر سبزِ بدون کیفیت تولید شده در سایر کشورهاست.
3. آیا ماچا حاوی کافئین است؟
بله، همگی چای ها به طور طبیعی حاوی کافئین هستند. یک فنجان ماچا (حاوی نصف قاشق چایخوری ماچا) حدود20 تا 30 میلی گرم کافئین دارد. لازم بذکر است که کافئین موجود در یک فنجان قهوه حدود 100 تا 200 میلی گرم است. همچنین ماچا حاوی آمینو اسیدی به نام ال-تیانین است که به افزایش آرامش و آسودگی معروف است. ال-تیانین موجب بهبود عملکرد شناختی مغز شده و تاثیر آرامش بخشی بر روی ذهن دارد.راهبان بودایی از این مزیت مهم ماچا جهت مراقبه استفاده می کرده اند، کافئین آنها را هوشیار و ال-تیانین موجب افزایش آرامش و تمرکز آنها می شود؛به همین علت است که ماچا هم افزایش دهنده انرژیست و هم آرامش بخش. بسیار مهم است بدانید که، بر خلاف قهوه، ماچا موجب تپش قلب و اضطراب نمی شود.
4. چگونه می توان ماچا با کیفیت را تشخیص داد؟
منبع – ژاپن
رایحه – تازگی و اومامی (گیاهی و شیرین)
رنگ – سبز زنده
طعم – ملایم بدون تلخی زننده
5. آیا حتما جهت تهیه چای ماچا به همزن چوبی بامبو احتیاج دارم؟
جهت تهیه چای ماچا به شیوه سنتی (استفاده از کاسه مخصوص) همزن چوبی بامبو (Chasen) به شدت توصیه می گردد. اما اگر همزن چوبی بامبو ندارید، فقط کافیست مقداری از پودر چای ماچا را با کمی آب داغ، حدود70 تا80 درجه، در انتهای استکان یا ماگ خود به خوبی هم زده، تا یکنواخت شود، سپس مقدار بیشتری آب داغ اضافه نمایید.
6. آیا می توان در زمان بارداری ماچا مصرف کنم؟
شرایط فیزیکی خانم باردار در جواب به این سوال بسیار مهم است. توصیه می شود حتماً از پزشک سوال شود.
7. آیا ماچا با داروهای دیگر در تداخل است؟
احتمالاً خیر، اما جهت اطمینان از هرگونه تداخل دارویی لطفاً با پزشک خود مشورت کنید.
دیدگاه خود را بنویسید