یکی از انواع چای سبز، چای سبز جاسمین مروارید است. در این نوع از چای جاسمین، در مراحل فراوری برگهای چای (یک برگ چای به دور دو عدد شکوفه) با دست پیچانده شده و حالت توپی به خود گرفته اند که اصطلاحا مروارید نامیده میشوند. مرواریدهای جاسمین در هنگام دم کردن به آرامی باز میشوند و عطر و طعم خود را وارد آب میکنند.فرآیند ساخت مروارید یاس تنها با چیدن برگ های تازه جوانه زده گیاه چای در فصل بهار آغاز می شود. اگرچه جوانه بالایی و دو برگ همراه با ساقه کنده می شوند، اما برگ های پایینی دور ریخته می شوند و فقط جوانه و ساقه بلند باقی می مانند. سپس مرواریدهای رول شده را چندین بار با گل یاس دم کرده تا به عطر و طعم مورد نظر دست پیدا کنند. مرواریدهای یاس درجه بالا حداقل پنج بار تحت این فرآیند قرار می گیرند.
محصولات مرتبط
- کاهش ریسک قلبی
- کاهش اشتها
- بهبود سیستم ایمنی بدن
- جلوگیری از دیابت
یک قاشق چای خوری چای جاسمین مروارید را در یک قوری آب که دمای آن از آب جوش کمتر باشد به مدت 10 دقیقه دم کنید. به علت کیفیت بالای عطر و طعم چای جاسمین مروارید میتوانید چندین دفعه آن را دم کنید.
دیدگاه خود را بنویسید