ماچا آبی در واقع همان پودر گل نخود پروانه ای است که فرآیند تولید آن بسیار شبیه به ماچا سبز است. در ابتدا گل ها را با دست چیده، خشک می کنند و سپس به صورت پودر بسیار ریز آسیاب می کنند. فقط نتیجه به جای سبز آبی است!ماچا آبی کافئین ندارد ولی حاوی ماده ای به نام پروآنتوسیانیدین است که باعث افزایش کلاژن و خاصیت ارتجاعی در سلول های پوست می شود. بعضی تحقیقات نشان میدهد که ماچا آبی میتواند از پیری زودرس جلوگیری کرده، به کاهش وزن و کاهش سطح قند خون کمک کرده و بینایی را تقویت کند.ماچا آبی سرشار از آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین است که مسئول رنگ منحصر به فرد آن آبی آنست
محصولات مرتبط
ابتدا حدود نیم تا یک گرم ماچا آبی را داخل یک فنجان ریخته سپس یک چهارم فنجان آب داغ ( حدود 80 درجه ) به آن اضافه کرده و به خوبی به مدت یک دقیقه هم بزنید . در ادامه سه چهارم باقی مانده فنجان را با آب یا شیر پر کرده و سپس میل نمایید.
برای کمی تغییر رنگ نوشیدنی می توانید لیمو و عسل را به آن اضافه کنید. سپس بنفش خواهد شد.
سایر مصارف:
از آن جایی که ماچا آبی به صورت پودر است از آن میتوان در تهیه انواع نوشیدنی گرم و سرد ، دسر و حتی ماسک صورت استفاده کرد.
ماچای آبی به همان روش ماچای سبز ساخته می شود، اما از گیاهی متفاوت: کلیتوریا پرینسیپسای با رنگ آبی (همچنین به عنوان گل نخود پروانه ای شناخته می شود). حتی اگر هر دوی آنها “ماچا” نامیده می شوند، این واقعیت که آنها از گیاهان مختلف می آیند به این معنی است که مزایای سلامتی آنها یکسان نیست. ماچای آبی مانند پسر عموی سبز محبوب خود سرشار از آنتی اکسیدان است، اما نسخه بدون کافئین آن!
علاوه بر این، طیف وسیعی از فواید، از بهبود بینایی و کاهش چین و چروک گرفته تا داشتن خواص ضد آسم و ضد التهابی را ارائه می دهد. همچنین به طور سنتی به عنوان یک داروی تقویت کننده جنسی برای زنان استفاده می شده است.
دیدگاه خود را بنویسید