ماچا قرمز در واقع همان پودر گل چای ترش است که فرآیند تولید آن بسیار شبیه به ماچا سبز است. در ابتدا گل ها را با دست چیده، خشک می کنند و سپس به صورت پودر بسیار ریز آسیاب می کنند. فقط نتیجه به جای سبز قرمز است!به منظور افزایش کیفیت، برداشت گل در شب و اوایل صبح (قبل از طلوع فجر) انجام میشود چرا که گلهای چای ترش بیشترین عطر و طعم را در این مدت تولید میکنند.ماچا قرمز کافئین ندارد و حاوی آنتی اکسیدانهای مختلفی مثل بتا-کاروتن، ویتامین C و آنتوسیانین است. بر خلاف چای سیاه که موجب دفع آهن از بدن می شود، ماچا قرمز منبعی سرشار از آهن می باشد. نوشیدن این چای برای افرادی که به کم خونی دچار هستند نیز مفید می باشد.ماچا قرمز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید است. نوشیدن روزانه این چای موجب می شود تا قند خون افراد مبتلا به این بیماری کنترل شود.
دیدگاه خود را بنویسید